logo-black

Ledlenser

osvetlite svoje življenje

Zweibrűder Optoelectronics GmbH je vodilno svetovno podjetje za proizvodnjo kovinskih LED svetilk. Leta 1995 sta ga ustanovila brata dvojčka Herald in Rainer Opolka in ima sedež v mestu Solingen v Nemčiji.
V podjetju imajo dva oddelka za raziskave in razvoj ter lasten oblikovalski studio. So imetniki preko 200 patentov in zaposlujejo preko 1000 ljudi po vsem svetu. Dnevna proizvodna kapaciteta je približno 30.000 svetilk. Blagovni znamki Zweibrűder in LedLenser sta sinonim za izdelke vrhunskih oblik, ergonomičnosti in kvalitete. Njihova prednost je predvsem v varčnosti LED svetilk in tako dolgoročnih prihrankih za uporabnika. LED svetilke imajo zaradi izredno majhne porabe zelo dolg čas delovanja, saj lahko z enim setom baterij neprekinjeno delujejo tudi nekaj 100 ur. LED dioda je skorajda neuničljiva. Njena življenjska doba je ob povprečni enourni porabi na dan skoraj 300 let. Vendar pa posebnost Zweibrüder LED svetilk niso LED diode, ampak skrbno oblikovane in zasnovane optične leče, ki usmerjajo svetlobo.
Prodajni program je v zadnjem času doživel ogromen napredek. Nove tehnologije, uporaba mikroprocesorjev in najmodernejših materialov so razlog, da so v LED LENSERJU razvili nove serije svetilk, s katerimi podirajo rekorde v zmogljivosti in vzdržljivosti. Na voljo so tako baterijski kot polnilni modeli.

 • Serija A (Allround) – serija cenejših svetilk LED LENSER kvalitete.
 • Serija P  najbolj prepoznavna serija LED LENSER svetilk, vsestranska in preprosta  za uporabo.
 • Serija T (Tactical)  svetilke namenjene taktičnem rokovanju z bolj oglatimi robovi za lažjo uporabo v ekstremnih razmerah.
 • Serija L (Light Weight)  družina svetilk s karakteristikami LED LENSER vendar z lažjim ohišjem. Tudi cenovno ugodnejša od P serije.
 • Serija I (Industrial)  svetilke za inšpekcijsko delo v industriji. Več poudarka je na avtonomiji kot na moči svetlobe. Zaradi bližine dela ni potrebna ekstremna moč svetlobe.
 • Serija K (Key chain)  serija odličnih in uporabnih obeskov različnih namembnosti in lastnosti.
 • Serija X  popolnoma nova serija najzmoglivejših svetilk v velikostih 7,14 in 21. Za profesionalno uporabo in za najvišje zahteve.
 • Serija M (Microprocesor) – svetilke serije M imajo vgrajen mikroprocesor s prednastavljenimi programi za različne namene uporabe. Odlična napredna tehnologija za najzahtevnejše.
 • Serija H (Headlamp)  je ena najpomembnejših družin svetilk LED LENSER. Naglavne svetilke so namenjene vsem uporabnikom, ki želijo proste roke pri delu, rekreaciji in drugih opravilih. Različni modeli z različnimi zmogljivostmi so namenjeni vsem uporabnikom.
 • Serija F (Force) – prekaša vse, kar obstaja na tržišču, 400 lumnov na 9 cm pove vse o tej svetilki. Rezervirana je za profesionalce.
 • Serija B (Bycicle)  model kolesarske svetilke.
 • Serija D (Diving) – model potapljaške svetilke. Več modelov prihaja!

project manager

RT-TRI

V KORAKU S PRIHODNOSTJO

Podjetje je nastalo leta 1997 z osnovno idejo prodaje baterij vseh vrst. Ponosni smo, da smo se danes razvili v podetje, ki na tržišče prek veleprodaje in distribucije prinaša zanimive izdelke za preživljanje prostega časa ter iz segmenta tehnike. Na slogan je "V koraku s prihodnostjo". Zastopamo in predstavljamo le svetovno znane blagovne znamke, ki poleg tega, da ponujajo kvalitetne izdelke, slonijo na tradiciji in so ves čas v trendu.


NAŠE ZNAMKE

NAŠ PONOS