logo-white

 

Do sedaj so bile svetilke Ledlenser v uporabi v mnogih enotah in službah znotraj Policije, od začetka 2022 pa jih bodo uporabljali prav vsi Slovenski Policisti. Kvaliteta, uporabnost, zanesljivost in zmogljivosti so skozi leta uporabe in testiranj prepričale tudi Policiste, ki sodijo med najzahtevnejše uporabnike v Sloveniji.
Ledlenser je pionir razvoja LED svetilk in nosilec največ patentov za tehnične inovacije, ki so vgrajene v svetilke. Je največji proizvajalec LED svetilk na svetu za različne namene uporabe in različne uporabnike. Konstantni razvoj in inovacije potrjujejo in utrjujejo vodilno pozicijo Ledlenser svetilk in prepričani smo, da bodo Slovenski Policisti navdušeni nad uporabnostjo, močjo in z zmogljivostmi svetilk, ki so prepotrebni del opreme za nemoteno delo in lastno varnost.
Ledlenser pri razvoju, uporabljenih materialih in vgrajenih tehnologijah ne dopušča nobenih kompromisov ampak vedno stremi k najvišjih standardom.
Vsem Policistom želimo, da vam nova Ledlenser svetilka kar najučinkoviteje služi pri opravljanju vsakdanjih nalog in naj bo vaša nepogrešljiva dodatna varnost pri nepredvidenih dogodkih.