logo-white

 

Ledlenser prenovil MH linijo za 2020

Konec januarja 2020 bo nemški specialist za svetilke Ledlenser, ponudil celovito funkcijsko in barvno nadgradnjo svoje linije naglavnih svetilk MH. MH5 je zdaj opremljen s praktičnim sistemom magnetnega polnjenja, zaradi česar je polnjenje še bolj priročno. Poleg tega zdaj ponuja tudi funkcijo rdeče luči za boljšo vidljivost ponoči. Tri sveže barvne različice črno-rumena, črno-oranžna in črno-modra so na novo na voljo za modele MH3, MH5 in MH7.

Vodilni MH11 je na voljo v črno-oranžni barvi. Vse novosti temeljijo na obsežnih povratnih informacijah kupcev. Ledlenser Powercase predstavlja tudi kot praktično dodatno opremo, ki omogoča varen transport svetilk, hkrati pa ponuja možnost polnjenja med prenosom.

Priljubljena svetilka MH5 je doživel veliko nadgradnjo s posodobljenimi funkcijami za leto 2020. Dodatna rdeča LED luč na sprednji strani je pomembna nova funkcija. Poleg tega je MH5 zdaj opremljen s sistemom magnetnega polnjenja, ki omogoča priročno polnjenje prek magnetnega kontakta, ne da bi morali bateriji odstraniti iz svetilke. S svetlobno močjo 400 lumnov MH5 dosega osvetlitev do 180 metrov, pri izbiri načina nizke porabe doseže domet osvetlitve 40 metrov z 20 lumni svetlobe. MH5 brezhibno fokusira zahvaljujoč naprednemu fokusnemu sistemu. Glavo svetilke je mogoče enostavno odstraniti in pritrditi na drugo mesto z integrirano kovinsko sponko. S 94 grami je MH5 pravi lahek in idealen vsestranski zunanji sopotnik.
 
Novi Ledlenser Powercase je etui in enota za napajanje v enem: elegantna tekstilna torbica omogoča varno prenašanje svetilk. Hkrati se lahko svetilka priročno polni s pomočjo integriranega sistema magnetnega polnjenja. Baterija v etuiju ima kapaciteto 5.000 mAh. Poleg integriranega polnjenja združljivih svetilk MH4, MH5, MH7 in MH8 Powercase ponuja tudi praktično možnost polnjenja drugih elektronskih naprav prek zunanjih vrat USB.
 
MH11 je vodilni v Ledlenserjevi ponudbi MH svetilk. V modelnem letu 2020 bo zdaj na voljo tudi v črni in oranžni barvi. Funkcije, ki jih daje svetilka za najzahtevnejše primere, ostanejo nespremenjene. Zahvaljujoč aplikaciji Ledlenser Connect ponuja številne uporabne funkcije. Ti vključujejo dodeljevanje posameznih stikalnih profilov in funkcij, kot so časovnik, intervalna funkcija in SOS signal. Z do 1000 lumnov v načinu Boost in 750 lumnov v standardnem načinu Ledlenser MH11 doseže izjemno svetlobo. V načinu Optisense se MH11 samodejno prilagodi obstoječim svetlobnim pogojem. RGB LED zagotavlja tudi svetlobo v rdeči, zeleni ali modri barvi, zaradi česar je MH11 individualen vsestranski talent za vse, ki imajo najvišje zahteve.
 
MH7 je namenjen zahtevnim uporabnikom, ki želijo imeti zadosti rezerve za različne situacije. Poleg svetlobne moči 400 lumnov in dometa osvetlitve do 180 metrov vsebuje tudi način Boost, ki lahko začasno zagotovi do 600 lumnov in razpon osvetlitve do 200 metrov. Poleg tega MH7 ponuja še dve stopnji zatemnitve in funkcijo Blink. Dodatna rdeča LED dioda in napredni sistem ostrenja zaokrožita obsežen paket funkcij. MH7 je polnjen tudi s sistemom magnetnega polnjenja in ga lahko poljubno upravljate z običajnimi baterijami AA. Tako kot pri drugih modelih MH je tudi glavo svetilke MH7 mogoče odstraniti in tako ponuja široko paleto rešitev tudi kot ročna svetilka. Transportna ključavnica preprečuje, da bi se lučka nenamerno vklopila, ko v nahrbtniku čaka na uporabo. Dodatni pašček na traku za glavo, ki poteka čez glavo, povečuje stabilnost in ga je mogoče tudi kadar koli enostavno odstraniti.
 
MH3 je vstopni model s številnimi naprednimi lastnostmi. Z 200 lumni svetlobe doseže obseg osvetlitve do 130 metrov daleč. Poleg tega ima MH3 funkcijo majhne porabe, ki z 20 lumni še vedno doseže domet osvetlitve do 40 metrov. Napredni fokusni sistem omogoča, da se svetlobni žarek z eno roko brez težav usmeri. MH3 napaja AA baterija (v paketu) ali alternativno litij-ionska baterija.