logo-black

Waboba

edine žogice, ki se odbijajo od vodne gladine

Pred 10 leti je Jan von Healand na plaži opazoval igro otrok z metanjem frizbija. Ko se je frizbi slučajno odbil od vode, je dobil je idejo, da bi izdelal žogo, ki bi lepo odskakovala na vodi. Pet let je testiral različne materiale, da je dobil pravo kombinacijo. Žogica Waboba je izdelana iz poliuretana, ima pa posebno prevleko iz lycre. Ta mešanica različnih materialov omogoča, da se odbija in plava na vodi. Čudežna žogica vas bo letošnje poletje prikovala na vodo, saj je odlična zabava za vso družino. Takoj ko boste to žogico videli skakati po valovih, boste osupnili. Frizbiji in teniške žogice so preteklost. Z Wabobo bo voda postala del igre, postala bo vaše igrišče, ne le podlaga za odbijanje žogice. Izdelali so več različnih modelov žogic, na trgu najbolj razvita pa sta:

Waboba Extreme – značilen je hiter in močan odboj od mirne do rahlo vzvalovane vodne površine. Uporabljajo jo predvsem mladi (15–40 let) na morskih plažah in jezerih

.Waboba Blast – za igro v bazenih in drugih omejenih vodnih površinah; namenjena je otrokom oziroma celi družini. Je lahko obvladljiva in nima tako močnega odboja. Verjamemo, da bo žogica Waboba Extreme, izjemna v svoji preprostosti, postala nepogrešljiva igrača na plažah povsod po svetu, skupaj s pivskimi trebuščki, obupno kopalno modo, odbojko na mivki in razgretimi telesi.

project manager

RT-TRI

V KORAKU S PRIHODNOSTJO

Podjetje je nastalo leta 1997 z osnovno idejo prodaje baterij vseh vrst. Ponosni smo, da smo se danes razvili v podetje, ki na tržišče prek veleprodaje in distribucije prinaša zanimive izdelke za preživljanje prostega časa ter iz segmenta tehnike. Na slogan je "V koraku s prihodnostjo". Zastopamo in predstavljamo le svetovno znane blagovne znamke, ki poleg tega, da ponujajo kvalitetne izdelke, slonijo na tradiciji in so ves čas v trendu.


NAŠE ZNAMKE

NAŠ PONOS