logo-white

 

Ne samo, da imajo planinci visok standard, ko gre za baterijske svetilke - tudi taborniki, lovci, ribiči in številni drugi ljubitelji življenja na prostem jih imajo. Luči iz Ledlenser-ja natančno izpolnjujejo te visoke standarde kakovosti v smislu funkcionalnosti in oblikovanja. Temu pravimo "tehnologija, izdelana v Nemčiji".


Doživite poseben čar noči z novo serijo Ledlenser Outdoor:

MH10
Najmočnejša svetilka serije je lahka in ponuja svetlobno moč do 600 lumnov. Te lastnosti dopolnjujeta enoročno fokusiranje in litij-ionska baterija, zaradi česar je MH10 idealna svetilka. Tehnologija hitrega polnjenja svetilko v celoti napolni v samo osmih urah in ponuja do 120 ur trajanja baterije. Rdeča zadnja luč in zasilna lučka ob nizki bateriji ponujata dodatno vidnost in varnost.

MH6
MH6 ima tri svetlobne načine, polna moč, nizka poraba in utripanje, ki jih lahko intuitivno upravljate s stikalom. Z močjo 200 lumnov in obsegom osvetlitve do 120 metrov se lahko na MH6 zanesete na osvetlitev cest in poti. Vgrajeni indikator polnjenja prikazuje nivo polnosti baterije in opozorilo, ko se baterija skoraj izprazni. Trak za glavo je mogoče zamenjati ali oprati, zato vedno ostane svež.

MH2
MH2, vstopna svetilka serije Outdoor, proizvede 100 lumnov in je cenovno zelo ugodna, s čimer nudi visoko zmogljivost po nizki ceni. Njena zmožnost zagotavljanja svetlobe do 40 ur je koristen spremljevalec kratkih ali spontanih dogodivščin. Svetilko lahko upravljate tudi z eno roko in ima sistem hitrega fokusiranja.

MT18
MT18 olajša lov ponoči. Proizvaja do 3000 lumnov in ponuja obseg osvetlitve do 540 metrov, ki osvetljuje nočno okolico. Homogena svetloba je odlična pri osvetljevanju poti, jam in prostranstev. Sprednje stikalo na ročaju omogoča, da lahko MT18 osvetli prostor tudi, če je postavljena pokonci. Vgrajena transportna ključavnica preprečuje, da bi se svetilka samostojno vklopila, kar ohranja porabo baterije. Najsvetlejša od štirih svetilk ima povezavo USB 3.0, prek katere se lahko baterija 10200 mAh napolni v samo osmih urah.

MT14
Priročna MT14 ponuja 1000 lumnov, razpon osvetlitve do 180 metrov in zagotavlja svetlobo do 192 ur. Hitro polnjenje zagotavlja, da je baterijska svetilka po osmih urah spet pripravljena za uporabo. Upravljate jo lahko z eno roko, uporablja pa tudi tehnologijo pametne svetlobe, ki omogoča idealno osvetlitev v vsakem trenutku.

MT10
Teža 156 g in velikost 12,8 cm pomeni, da je MT10 resnično lahka in se lahko pospravi v kateri koli žep suknjiča. Delovanje baterije in sistem hitrega polnjenja zagotavljata, da se svetilka popolnoma napolni po samo šestih urah in lahko ponudi do 144 ur delovanja. Majhen premer naredi MT10 primerno svetilko za osvetlitev ozkih prostorov ali jam.

MT6
Stabilna, robustna in kompaktna - MT6, je z vidka svetlobe za vaš denar Ledlenserjeva najbolj učinkovita zunanja svetilka. Proizvaja 600 lumnov, kar je idealno za nočne pohode ali sprehode. Z enoročnim fokusiranjem svetilke omogoča enostavno uporabo in hitro nastavitev svetlobnega žarka. Kot vse druge luči v seriji Outdoor je tudi MT6 mogoče uporabiti pri temperaturah med -20 ° C in +40 ° C.