logo-white

 

Šest novih gradbenih reflektorjev in delovnih svetilk Ledlenser zagotavlja mobilno svetlobno moč s prefinjenimi dodatki - preizkušene kakovosti in z do sedem let garancije. Nova serija Ledlenser i ponuja popolno razsvetljavo za profesionalno uporabo v gradbeništvu, trgovini in industriji. Temni trenutki na delovnem mestu so z inovativnimi svetilkami Ledlenser stvar preteklosti. Dva robustna gradbena reflektorja in štiri fleksibilne delovne luči razširjajo paleto izdelkov kakovostnega podjetja. Vse diode so izjemno močne in jih napaja stalno nameščena polnilna baterija. Nove konstrukcijske luči in delovne luči Ledlenser imajo visokokakovostno ohišje iz kovine in plastike ter LED diode za svetilke s kakovostno tehnologijo čipov, ki zagotavljajo homogeno delovno svetlobo. Obrtniki, gradbeni delavci, mehaniki in inšpektorji poznajo težavo: Slabo osvetljeno delovno mesto povzroča težave. Ledlenser ponuja rešitev z najnovejšimi svetilkami iz i-serije. Vsestranska paleta izdelkov obvlada široko paleto aplikacij zahvaljujoč preprostemu delovanju, visoki energijski učinkovitosti in prilagodljivim možnostim pritrditve. Indikator stanja baterije in indikator napolnjenosti vedno zanesljivo kažeta trenutno stanje akumulatorja ali napolnjenosti, tako da je vedno dovolj svetlobe za vse dejavnosti.

Gradbeni reflektorji - poplava svetlobe za velike projekte

Dva reflektorja iF8R in iF4R sta prava izbira pri osvetlitvi velikih prostorov ali površin. Reflektorja se napajata z litij-ionskimi baterijami, ki jih je mogoče ponovno napolniti, zato ni potrebe po iskanju najbližje vtičnice. Sta izjemno robustna, zelo prilagodljiva zaradi svoje zasnove, enostavno ju je tudi prenašati zaradi velikodušnega ročaja. Nastavite, odložite, pritrdite z magnetom. Jakost lahko reguliramo v petih zatemnitvenih nivojih. iF8R in iF4R imata tudi zaščito pred vodo in prahom IP54, kar pomeni, da jih lahko brez težav upravljate v vlažnih in prašnih okoljih. Vgrajena tehnologija hlajenja zagotavlja dolgo vzdržljivost brez pregrevanja. IF8R je najmočnejši v seriji in zagotavlja do 4500 lumnov svetilnosti. Svetlobna jakost se lahko v petih stopnjah zmanjša na 400 lumnov. Pri takšni jakosti je avtonomija reflektorja kar dvanajst ur. Tako tudi nekaj nadur ne bi smelo predstavljati težave - vsaj ne za svetilko ne. Največjo Ledlenserjevo konstrukcijsko luč lahko s pametnim telefonom upravljate na daljavo prek aplikacije "LEDLENSER PRO CONNECT" - in celo z dvema mobilnima napravama hkrati. Uporabnik preprosto uravnava svetlost, na primer ko stoji na lestvi in želi upravljati svetilko, ki stoji na tleh. Še ena prednost: iF8R je s svojo funkcijo Powerbank postane zasilni vir napajanja za polnjenje mobilnih telefonov. IF4R je mali brat iF8R in s svojo kompaktno velikostjo dosega do 2500 lumnov svetlobne moči. Izdelana je iz visokokakovostnega aluminija in plastike, ponuja učinkovit hladilni sistem in je lahko, tako kot iF8R, zaradi magneta v podstavku in nagibnega mehanizma izjemno prilagodljiv. Zahvaljujoč funkciji Powerbank pa lahko polni tudi pametni telefon.

Delovne svetilke - svetle do zadnjega kotička

Ledlenser je na trg lansiral tudi štiri različne delovne svetilke različnih velikosti in značilnosti. Vse svetilke imajo dve različni nastavitvi svetenja: Žarišče in enakomerno široko osvetlitev. Posebej praktično je magnetno držalo, s katerim se delovne luči lahko pritrdijo na vse kovinske površine, na primer jekleno oporo ali blok motorja. Delovna svetilka iW7R zagotavlja največ 600 lumnov jakosti svetlobe in dovolj svetlosti, da lahko dobro opravite delo tudi v slabem okolju. Svetilka je nastavljiva s stojalom, kavljem in vgrajenim magnetom in je enostavno pritrditi kamor koli. Nagibni mehanizem magneta pomaga idealno usmeriti svetlobo. Kot največja izmed štirih delovnih luči ima iW7R polnilno postajo za baterijo. Prilega se Ledlenserjevemu polnilnemu panelu, s katerim lahko polnite še dodatne svetilke. Ta postaja se izkaže za uspešnega pomočnika v večnem boju proti zapletenim kablom. iW5R je nekoliko lažji in dosega največ 300 lumnov. Najmanjša delovna svetilka, iW4R nudi še več manevrskega prostora zahvaljujoč razširjenemu mehanizmu nagiba. Prilega se vsakemu žepu. Z vklopljeno Floodlight lahko sveti s 150 lumni. Vrhunec prilagodljivosti je iW5R flex. Ozka pregibna svetilka je primerna za delo na težko dostopna mesta. Zlasti v izjemno utesnjenih razmerah, kot so na primer v kablovskih kanalih, vrzeli in motorni predelki, kaže svoje prednosti - tudi s pomočjo različnih možnosti pritrditve, kot so kovinske kljuke in magnetna podlaga. Ko je glava svetilke zložena navzdol, se lahko iW5R flex uporablja kot običajna svetilka. Možnosti uporabe so neomejene.