logo-white

 

Postojna je med 17. in 19. oktobrom gostila prireditev Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja. Bienalna prireditev s sloganom Življenja rešujemo, tokrat že sedma po vrsti, se je na več točkah po središču Postojne začela v četrtek, 17. oktobra, ob 9. uri, medtem. Največjo prireditev te vrste pri nas organizirata Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje ter Občina Postojna.

Dnevi zaščite in reševanja so največja prireditev v Sloveniji, na kateri se prebivalcem širšega območja predstavljajo enote Civilne zaščite, reševalne službe ter sistem varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami nasploh. Od leta 2005 jih vsako drugo leto v različnih mestih po državi organizira Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje v sodelovanju z lokalno skupnostjo. Tradicionalni dnevi zaščite in reševanja so že sedmi po vrsti in so jih poimenovali po nekdanjem dolgoletnem poveljniku Civilne zaščite Republike Slovenije Miranu Bogataju.

Tudi RT-TRI je bil s svojim razstavnim prostorom prisoten na sejmu. Za vse obiskovalce smo pripravili predstavitve raznih novosti pri blagovnih znamkah Ledlenser in Leatherman.

PRELISTAJTE NAŠ SEJEMSKI KATALOG