logo-black

ansmann

vedno polni energije

Leta 1991 je Edgar Ansmann ustanovil podjetje ANSMANN ENERGY GMBH, ki se je julija 2007 preoblikovalo v ANSMANN AG, delniško družbo. Do danes se je podjetje razvilo v enega najbolj znanih proizvajalcev in vodilnih svetovnih inovatorjev na področju mobilne energije: baterij, polnilne tehnologije, različnih svetilk in dodatkov.
Ansmann je mednarodno podjetje s sedežem v mestu Assamstadt na jugu Nemčije in podružnicami v Hong Kongu, Veliki Britaniji, Macau, Italiji, Franciji in baltskih državah. Preko pogodbenih partnerjev pa so navzoči po vsem svetu.
V celotni skupini je zaposlenih preko 300 ljudi, ki s svojo zavzetostjo in energijo prispevajo pomemben delež k razvoju novih izdelkov in tehnologij. V Ansmannu dajejo velik poudarek na visoki kakovosti svojih proizvodov in kakovostni ponudbi storitev na vseh lokalnih ravneh.
Skupino Ansmann glede na njihov prodajni program delimo na:  

Sestavljajo izdelki široke potrošnje: polnilniki in napajalniki, baterije in akumulatorske baterije, Li-ION in Li-Poly baterijski sklopi za digitalne fotoaparate, kamere, GSM, iPod-e, prenosne računalnike ... , svetilke, pripomočki za nego otroka. Blagovna znamka Ansmann je postala svetovno znana in priznana predvsem po svojih vrhunskih polnilnikih, napajalnikih in akumulatorskih baterijah. Poleg tega so v zadnjem obdobju postali znani po kakovostnih primarnih alkalnih baterijah, litijevih gumbastih baterijah, foto litijevih baterijah, Li-ION baterijah za digitalne fotoaparate, kamerah in GSM ter svetilkah za različne namene. Pri razvoju in oblikovanju svetilk ANSMANN AG tesno sodeluje z vodilnim svetovnim proizvajalcem LED diod CREE Inc. iz ZDA. Ansmann je z odločnim korakom stopil tudi na področje pripomočkov za otroško nego in skrb za otroke. Razvili so tehnološko izpopolnjene in kakovostne otroške telefone ter druge pripomočke za nego otrok.
Podjetje RT-TRI, d. o. o., je pooblaščeni distributer in uvoznik celotnega programa Ansmann AG za Slovenijo.

Pri razvoju novih izdelkov Ansmann OEM sodeluje od začetne faze do izdelave delujočih prototipov. Odločilno tržno prednost jim zagotavljajo več kot 15-letne izkušnje na področju razvoja in izdelave polnilnikov ter napajalnikov za različne naprave. Sedež Ansmann OEM je v mestu Assamstadt v Nemčiji.

project manager

RT-TRI

V KORAKU S PRIHODNOSTJO

Podjetje je nastalo leta 1997 z osnovno idejo prodaje baterij vseh vrst. Ponosni smo, da smo se danes razvili v podetje, ki na tržišče prek veleprodaje in distribucije prinaša zanimive izdelke za preživljanje prostega časa ter iz segmenta tehnike. Na slogan je "V koraku s prihodnostjo". Zastopamo in predstavljamo le svetovno znane blagovne znamke, ki poleg tega, da ponujajo kvalitetne izdelke, slonijo na tradiciji in so ves čas v trendu.


NAŠE ZNAMKE

NAŠ PONOS