logo-black

CAMPINGAZ

ŽE DESETLETJA NAJBOLJŠI

Campingaz® proizvodi so ustvarjeni iz ljubezni do kampiranja in bivanja na prostem, skupaj z željo po stalnem ustvarjanju in inoviranju. Odlikujejo jih preproste, toda pametne rešitve, ki temeljijo na več kot 70 letih strokovnega znanja. Podjetje uživa zaupanje, ki si ga je prislužilo z ustvarjanjem varnih, zanesljivih in dobro zasnovanih izdelkov, ki jih nikoli ne uspeš presenetiti.
Najboljše so preproste stvari ...
Pogosto preproste misli sprožijo velike ideje; leta 1949, ko se je mladenič z družino odpravil na počitnice na kampiranje, nikoli ni pričakoval, da bo nekoč spremenil pogled ljudi na uživanja v naravi. Začel je razvijati revolucionarni polnilni valj; kompakten in priročen, ekonomičen ter preprost za uporabo. Tako je nastal Campingaz ... in življenje na prostem je bilo osvobojeno. Od plaže do kampa ali od vrta do gričev, inovacije Campingaz® so spremenile način kuhanja in pustolovščino na prostem, vsako desetletje pa so uvedle revolucionarne novosti. 

project manager

RT-TRI

V KORAKU S PRIHODNOSTJO

Podjetje je nastalo leta 1997 z osnovno idejo prodaje baterij vseh vrst. Ponosni smo, da smo se danes razvili v podetje, ki na tržišče prek veleprodaje in distribucije prinaša zanimive izdelke za preživljanje prostega časa ter iz segmenta tehnike. Na slogan je "V koraku s prihodnostjo". Zastopamo in predstavljamo le svetovno znane blagovne znamke, ki poleg tega, da ponujajo kvalitetne izdelke, slonijo na tradiciji in so ves čas v trendu.


NAŠE ZNAMKE

NAŠ PONOS